Kolesarski Klub Perutnine Ptuj | Ob Dravi 9, p.p. 80 | 2250 Ptuj | Slovenija
T: +386 2 778 67 01 .:.  E: info@cyclingpp.com  .:.  Facebook  .:. Youtube

Zadnji dnevi pred...

Samo GlavnikNe glede na to, da je vikend smo na telefonski zvezi z vsemi, ki pripravljamo predstavitev ekipe tridesetega t.m..O tem, da je potrebna velika mera popuščanja in sodelovanja, ni dvoma. Težave tu in tam in spet obratno. Enostavno ni konca dneva, da ne bi v tem času zaključil misel, to je norišnica. Neverjetno veliko dela, ter vsakodnevnega telefoniranja in usklajevanja z vsemi.

O težavah z vsebino za predstavitev ekipe samo tole, potrebno si je ogledati prostor v katerem bo predstavitev ekipe. Ko se ta del izvede, nastopijo vprašanja za vse v organizaciji dogodka. Mize, stoli, ozadje, ozvočenje…

No ja , ampak hotelski ambient je enkraten za našo kolesarsko druženje. Ponovno bo ena od boljših predstavitev. Čas neusmiljeno teče, ter me priganja na nova dogovarjanja in delovne naloge. Od Grand Hotela Primus, skok čez most do pisarne kluba in nato nazaj do tiskarne, kjer je v pripravi letni katalog ekipe za leto 2008. Ja, po dolgem času, smo menjali dizajn ekipe, zadaj smo zeleno beli, kar pomeni, da smo morali poiskati nove fotografije in se pogovoriti o novih vsebinah kataloga, ter v celoti zamenjali celostno podobo našega team-a. Do sem še kar lepo tečejo aktivnosti, bolj se zatika z termini, saj je predstavitev že čez nekaj dni. Panika! Upam, da bo vse šlo, kot smo dogovorjeni. Je zelo na tesno, vendar se zanesem na ljudi z katerimi sodelujemo.

OK. Pa naprej po programu. Opravim samo »checking« kako je z izdelavo dresov. Zaenkrat teče normalno, bolj za zatika s količinsko dobavo, saj ekipa že 31 t.m. odpotuje na svojo prvo dirko sezone na Cubo (Vuelta ciclista a Cuba). Upam, da ne bo tako, da bodo odpotovali z enim dresom…
Kolesarske nogavice. - Pokliče me proizvajalec, ter sprašuje, kako smo zadovoljni z novim barvnim vzorcem nogavice. Ja, je OK. Ampak je samo en par! Za predstavitev jih potrebujemo vsaj 12 parov, potem pa še vsak tekmovalec za seboj, vsaj pet parov za prvo dirko sezono v Karibskem otočju.
Kolesa. - Hm, videl sem samo fotke novega okvirja, seveda v naši barvni podobi. Lepi so. Ampak kdaj bodo pri nas? Upam, da še pred koncem dirke na Cubi, da bodo imeli kolesarji že nove »konjičke« v klubski delavnici. Res so lepi...

Potem so tu še oblačila za prosti čas in kolesarski čevlji pa še in še in še. Spiska enostavno ni konec, zato se odločujem, da rešujem vsako situacijo do konca, ker opažam, da je dela preveč in vsi skupaj smo že zelo nervozni. Podobna situacija kot pri kolesarjih, ki čakajo svoj prvi štart sezone. Potem, naenkrat vse čudežno mine. Res je, nervoza in nejevolja je prisotna kot zelo zelo nadležna muha. Upam, da se bo vse kmalu poleglo in utirilo na mirna stara pota. To je bilo samo nekaj burnih utrinkov, skozi delovni dan, ki pa že traja kar nekaj časa.
Stanje se bo umirilo, ko bo dokončno stekel normalni delovni ritem tekmovanj. Takrat je več možnosti, da skupaj z kolesarji in ostalimi rečemo kakšno kolesarsko.

Pa srečno pot naslednji teden, ki bo zelo stresen.

Zadnje objave

Objave

« Maj 2024 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Družbena omrežja

facebookyoutubewiki

QR koda cyclingpp.com:

QR KODA resize