Kolesarski Klub Perutnine Ptuj | Ob Dravi 9, p.p. 80 | 2250 Ptuj | Slovenija
T: +386 2 778 67 01 .:.  E: info@cyclingpp.com  .:.  Facebook  .:. Youtube

Pogoji in pravila

Dobrodošli na spletnem mestu www.cyclingpp.com, s katerim upravlja Kolesarski klub Perutnina Ptuj. (v nadaljevanju: klub). Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o klubu in njegovih storitvah. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta upoštevate vse spodaj naštete pogoje. S pregledovanjem ali uporabljanjem tega spletnega mesta potrjujete, da ste te pogoje prebrali, da jih razumete ter se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate.

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušalo zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov na spletnem mestu. Hkrati si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta ali preneha z njegovim dopolnjevanjem kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za ponovno obnovo spletnega mesta. Prav tako lahko lastnik spletnega mesta kadarkoli in brez kakršnegakoli obvestila spremeni storitve, izdelke, cene ali programe, opisane na tem spletnem mestu. Pred uporabo podatkov s spletnega mesta preverite točnost informacij v klubu. Uporaba blagovne znamke lastnika spletnega mesta je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta. Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki, zbrani z namenom predstavitve storitev kluba Kolesarskega kluba Perutnina Ptuj.

SPLETNA ČLANARINA – TRGOVINA

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in spletne trgovine ter urejajo poslovni odnos med spletno trgovino in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Vsakdo, ki izpolni spletni obrazec za članarino in se s potrditvijo strinja in seznani s splošnimi pogoji poslovanja, s pravnim obvestilom in varstvom osebnih podatkov prejme na elektronski naslov, ki ga
je navedel ob prijavi podatke za nakazilo članarine oz. izbere možnost s plačilom preko Pay Pal.

CENE

Vse cene v spletni trgovini www.cyclingpp.com so navedene v EUR in vsebujejo 22% DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Ponudba velja do preklica. Popusti in druge akcije se praviloma ne seštevajo.

NAČIN PLAČILA

Spletna trgovina in plačilo članarine je omogočeno z naslednjimi oblikami plačila:
• Plačilo z nakazilom (podatke o plačilu dobite na elektronski naslov)
• Plačilo s kreditno kartico ali PayPalom
- Plačilo preko PayPal sistema

PayPal je plačilni procesor, ki je zelo razširjen in varen za uporabo iz skoraj vseh držav. Sistem je preprost tudi za plačila med različnimi državami. Kupec se je sam dolžan seznaniti z načinom plačila, kar lahko stori na spletni strani www.paypal.com. Izdelke pošljemo, ko na našem PayPal računu dobimo nakazan denar. V primeru plačevanja s PayPal sistemom se nobeni podatki o plačilu ne prenašajo ali razkrivajo na naši spletni strani (vse je znotraj vašega PayPal računa), tako mi ne vidimo podatkov iz vaših kreditnih kartic ali drugih načinov plačevanja. Vse kar vidimo je, da ste izbrali PayPal način plačevanja! Pay Pal sistem omogoča preprosto plačilo iz vaših bančnih kartic, ki jh podpira sistem PayPal.

Pritožbe in pritožbeni postopki

V primeru pritožbe se lahko z vsemi vprašanji obrnete na naš e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali nas pokličete direktno na telefonsko številko 02 778 6701.

Zadnje objave

Objave

« Maj 2024 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Družbena omrežja

facebookyoutubewiki

QR koda cyclingpp.com:

QR KODA resize