Kolesarski Klub Perutnine Ptuj | Ob Dravi 9, p.p. 80 | 2250 Ptuj | Slovenija
T: +386 2 778 67 01

Bajt in Serdinšek druga v Klani

Kolesarji Perutnine nadaljujejo dobre vožnje in uvrstitve na stopničke. Ta konec tedna se je odvijal Memorial Zambelli, na katerem je nastopilo devet ptujčanov z izjemo bolanega Kumarja. Prevoziti so morali pet krogov v skupni dolžini 124km. Že v prvem krogu je bil beg osmih kolesarjev, med katerimi je bil Vrečer. A v ozadju so bile ekipe, ki niso bile zadovoljne s trenutnim stanjem, zato so se podale v beg in ubežnike tudi ujele. V posameznih krogih, je bilo še nekaj raznoraznih kombinacij, ki pa nikoli niso odgovarjale vsem ekipam. V predzadnjem krogu, pa se je v ospredju znašlo 9 kolesarjev, med katerima sta bila Bajt in Vrečer.
Kolesarji so se složno menjavali in si privozili več kot minuto in pol prednosti pred glavnino. V zadnjem krogu, pa se je za samostojni pobeg odločil Bajt, kateremu so se kasneje priklučili še Švab iz Save, Bonča iz Obrazi Delo Revije in bivši ptujčan Gazvoda, ki je na začasnem delu pri avstrijskem KTM-u. V samem zaključku je bil najmočnejši Gašper Švab, ki je tako slavil zmago, drugi je bil Dejan Bajt iz Perutnine in tretji mladi Blaž Bonča. Gazvoda se je tako moral zadovoljiti s četrtim mestom, medtem ko je Vrečer zasedel šesto mesto.

DEČKI ŠTARTALI S STOPNIČKAMI

Na Memorialu Zambelli so nastopali tudi najmlajši, pri katerih velja predvsem omeniti in pohvaliti dečke A, ki so pod vodstvom Andreja Petroviča zasedli kar pet mest med najboljših deset. Zmagal je sicer mladi up Adria Mobila  Jon Božič, drugi pa je bil Mitja Serdinšek (Perutnina Ptuj), tretji Manuel Bedenik (Perutnina Ptuj), četrti Alen Plajnšek (Perutnina Ptuj), šesti Simon Vogrinc (Perutnina Ptuj) in deseti Tilen Jankovič pravtako Perutnina Ptuj. Omeniti velja še dečka B, Korpar Aleša (Perutnina Ptuj), ki je sicer zasedel trinajsto mesto, a bil med svojimi letniki najboljši.

Zadnje objave

Objave

« December 2020 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Družbena omrežja

facebookyoutubewiki

QR koda cyclingpp.com:

QR KODA resize